"Factoring is een ideale oplossing voor KMO's die op zoek zijn naar internationale uitbreiding"

"Factoring is een ideale oplossing voor KMO's die op zoek zijn naar internationale uitbreiding"

Eurogarden - Steven Geens [CFO]

BNP Paribas Fortis Factor bood ons niet alleen de nodige groeifinanciering voor onze Belgische entiteit. Dankzij haar aanwezigheid in meerdere landen konden er ook de nodige synergiën op het gebied van financiering worden gecreërd voor ons buitenlands filial. Gezien BNP Paribas Fortis Factor ook makelaar is in kredietverzekering kan zij ook hier op verschillende fronten met ons meedenken en de gepaste oplossingen aanreiken.

meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×