"Factoring heeft ons geholpen om onze groei te financïeren"

"Factoring heeft ons geholpen om onze groei te financïeren"

Laboratoria Smeets - Jef Verplaetse [Managing director]

In het kader van een overname en een aantal zware toekomstgerichte investeringen hadden we behoefte aan bijkomend werkkapitaal. Dankzij de bevoorschotting op basis van onze debiteurenportefeuille konden wij op een snelle en flexibele manier beschikken over bijkomende (overname)financiering.

meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×