"Factoring bood ons extra zuurstof"

"Factoring bood ons extra zuurstof"

Sodial - Doriane Orcel [Assistante de Direction]

In een kleine KMO heb je onvoldoende tijd om rappels te sturen en het klantenrisico kort op te volgen. Dankzij factoring kunnen we tijd besparen en hebben we een beter overzicht. Aangezien alle betalingen via de factor passeren dienen wij slechts één bankrekening op te volgen, terwijl we vroeger elke dag de betalingen op de verschillende banken dienden te controleren. Ook beschikken wij dankzij factoring over meer cashflow, ook op het einde van het jaar. Dit jaar hoefden wij ons hierover voor de eerste keer in lange tijd geen zorgen te maken.

meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×