"Factoring biedt ons meer zicht op het betalingsgedrag van onze debiteuren"

"Factoring biedt ons meer zicht op het betalingsgedrag van onze debiteuren"

Sanicomfort - Johan Delrue [Gedelegeerd bestuurder]

Gezien wij onze leveranciers contant dienen te betalen kunnen wij dankzij factoring meer genieten van financieel comfort en dienen wij niet meer te wachten tot onze klanten hun facturen hebben betaald. Dankzij de dubbele controle op de kredietwaardigheid en de uitgebreide rapportering hebben wij een perfect zicht op het betalingsgedrag van onze debiteuren. Bovendien kon dankzij factoring ook de relatie met onze bankiers worden versterkt.

meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×