"Factoring biedt ons de nodige groeifinanciering"

"Factoring biedt ons de nodige groeifinanciering"

Alsico - Stefanie Martens [Finance]

Dankzij de financiering via factoring op basis van onze openstaande debiteurenportefeuille kunnen wij zonder extra kredieten onze groei volledig financieren. Bovendien verloopt de aanlevering van onze gegevens op een eenvoudige manier, in tegenstelling tot wat ik vroeger dacht. Ook voor ons bedrijf in Frankrijk verloopt de samenwerking met de Franse factorentiteit vlot.

meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×