"Door de uitbesteding van onze debiteurenopvolging aan factoring merken we dat rappels echt wel werken"

"Door de uitbesteding van onze debiteurenopvolging aan factoring merken we dat rappels echt wel werken"

Lamett Europe NV - Greta Depraetere [CFO]

Factoring helpt om onze kredietlijnen mee te laten evolueren in functie van onze groei. Dankzij de tools die ter beschikking worden gesteld verloopt de aanlevering van de gegevens zeer vlot. Versturen van rappels via de factor aan onze debiteuren heeft wel degelijk impact op het betalingsgedrag van onze debiteuren.

meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×