"Dankzij het extra werkkapitaal via factoring kunnen wij volop verder investeren in R&D"

"Dankzij het extra werkkapitaal via factoring kunnen wij volop verder investeren in R&D"

GymnaUniphy - Peter Sillen [Finance & Operations Manager]

Toen wij destijds op zoek waren naar extra werkkapitaal om ons bedrijf verder te versterken, bood factoring ons een duwtje in de rug dankzij de bevoorschotting op basis van onze debiteurenportefeuille. Omwille van de flexibele factorfinanciering en de vlottere betalingen door onze klanten kunnen wij nu ook meer investeren in R&D. Operationeel zijn we van bij de start en bij elke verdere stappen in de samenwerking steeds goed ondersteund geweest, ook voor onze internationale activiteiten.

meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×