"Dankzij factoring kunnen we kort op de bal spelen qua debiteurenopvolging"

"Dankzij factoring kunnen we kort op de bal spelen qua debiteurenopvolging"

Eurowood - Ronny Van Keirsblick [Financieel directeur]

Destijds waren we op zoek naar een oplossing voor de financiering van onze wissels. Maar al snel zijn we overgeschakeld naar een volledig factorcontract voor al onze debiteuren waar we tot op vandaag heel tevreden over zijn. In samenspraak met de factor volgen wij in eerste instantie zelf nog gedeeltelijk onze debiteuren op. Daarna neemt - in geval van niet-betaling - de factor over op het afgesproken tijdstip. Dit is voor ons de ideale combinatie om kort op de bal te kunnen spelen en biedt ons het nodige "comfort" en "zekerheid" qua debiteurenopvolging.

meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×