"Dankzij de flexibele factorfinanciering kunnen wij perfect onze snelle groei ondersteunen en onze seizoensschommelingen opvangen"

"Dankzij de flexibele factorfinanciering kunnen wij perfect onze snelle groei ondersteunen en onze seizoensschommelingen opvangen"

Ijsboerke/Glacio/BIG - Werner Van Springel [CFO]

Factoring biedt een oplossing om onze seizoensafhankelijke omzetcurve en onze snelle groei van de laatste jaren mee te ondersteunen. Daarnaast levert factoring ons ook heel wat tijdswinst op het gebied van debiteurenopvolging en administratie. Dit zowel voor onze binnen- als buitenlandse debiteuren. Het was dan voor ons ook een bewuste keuze om na onze positieve ervaring met één entiteit ook voluit voor factoring te kiezen voor onze tweede entiteit.

meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×