"Dankzij BNP Paribas Fortis Factor voel ik mij goed omringd"

"Dankzij BNP Paribas Fortis Factor voel ik mij goed omringd"

Agomoon - Philippe Aymard [CFO]

Gezien de sterke groei van ons bedrijf hebben we nood aan flexibele financiering die onze groei mee volgt. Vroeger eisten we daarom 50% voorschot van onze klanten. Dankzij factoring is dit niet langer nodig. Dit geeft onze klant meer tijd om zijn goederen te verkopen alvorens hij ons dient te betalen. Commercieel is dit zeker een troef. Daarnaast genieten wij van een flexibele financiering op basis van onze openstaande facturen die onmiddellijk bruikbaar is aan een zeer redelijke prijs. Aan de hand van de risicodekking die al dan niet kan worden afgegeven op mijn klanten kan ik mijn klantenrisico inschatten en onze commerciële strategie verder uitstippelen.

meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×