Export/import oplossingen

Via onze Export en Import Factoring formules kunnen wij u factoringoplossingen bieden voor uw buitenlandse debiteuren waar BNP Paribas Factoring niet vertegenwoordigd is.

Exporteren houdt vaak belangrijke risico’s in omdat de kredietwaardigheid van een buitenlandse debiteur soms moeilijk in te schatten is, met alle potentiële problemen en verliezen van dien. Het is dan ook essentieel dat u voor uw buitenlandse vorderingen een beroep doet op een betrouwbare partner.

Daarvoor kunt u rekenen op de import- en exportfactoringdiensten van BNP Paribas Fortis Factor. Als onderdeel van het BNP Paribas Factoring netwerk zijn we immers uitstekend geplaatst om de opvolging, risicodekking en financiering van uw buitenlandse vorderingen te verzorgen.

Dankzij ons lidmaatschap van Factors Chain International en International Factors Group kunnen we bovendien oplossingen bieden in landen waar we niet zelf vertegenwoordigd zijn. Waar ter wereld u ook zakendoet, bij BNP Paribas Fortis Factor is uw internationale expansie in goede handen.

Meer weten over Export of Import Factoring?

Meer weten?
Mocht u nog bijkomende vragen hebben aarzel niet om te contacteren op het nummer 016/31.35.35 of via factoring@bnpparibasfortisfactor.com
meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×