Debiteurenbeheer zonder zorgen

UItbesteding van uw debiteurenadministratie

Als u voor dit luik van de dienstverlening opteert, draagt u uw debiteurenbestand geheel of gedeeltelijk over aan de factormaatschappij in ruil voor een vergoeding of factorloon. De factormaatschappij neemt volgende taken voor haar rekening:

  • Inboeken van de facturen en creditnota's na een grondige controle en gevolgd door een update van de debiteurgegevens.
  • Afpunten en toewijzen van inkomende betalingen, inclusief controle en gevolgd door een update van de debiteurgegevens.
  • Aanmaken en ter beschikking stellen van online rapportering en statistieken, zodat u permanent een duidelijk zicht hebt op de status van de openstaande handelsvorderingen en al ontvangen betalingen.

De voordelen die deze dienst u biedt zijn de volgende:

  • U bespaart tijd en kosten
    Door uw debiteurenadministratie toe te vertrouwen aan een externe partner, zet u vaste kosten om in variabele kosten. Zo drukt u niet alleen de algemene werkingskosten en personeelskosten, maar hoeft ook niet langer voortdurend te investeren in nieuwe of veranderende technologieën. U ondervindt eveneens minder problemen bij langdurige afwezigheid of vertrek van administratieve medewerkers of een tijdelijke verhoging van de werkdruk. Het grootste pluspunt is echter dat u meer armslag krijgt om te ondernemen, doordat u extra tijd kunt vrijmaken voor uw klanten.
  • U volgt uw debiteurenbeheer op de voet
    Dankzij de online opvolging en rapportering blijft u voortdurend op de hoogte van de evolutie van uw debiteurenportefeuille. Zo kunt u op elk moment gedetailleerde informatie opvragen over openstaande facturen, creditnota’s, betalingen en disputen, en weet u precies over hoeveel liquiditeiten u kunt beschikken.

Meer weten?
Mocht u nog bijkomende vragen hebben aarzel niet om te contacteren op het nummer 016/31.35.35 of via factoring@bnpparibasfortisfactor.com

Onze klanten over deze dienst:

"Dankzij factoring beschikken wij over een flexibele, betaalbare financiering en worden onze debiteuren op een gestructeerde manier opgevolgd"

Sidaplax - Katrien Verstuyft [Finance Manager]

Lees de testimonial
"Dankzij factoring beschikken wij over een flexibele, betaalbare financiering en worden onze debiteuren op een gestructeerde manier opgevolgd"

Sidaplax - Katrien Verstuyft [Finance Manager]

"Dankzij factoring beschikken wij over een flexibele, betaalbare financiering en worden onze debiteuren op een gestructeerde manier opgevolgd"

Voor de start met factoring waren we vaak het slachtoffer van klanten die steeds trager betaalden, wat de nodige druk zette op onze cashflow. Dankzij de strikte opvolging werd de betalingstermijn sterk teruggedrongen en konden we bovendien beschikken over bijkomende flexibele financiering.

×
meldevogue

Een soepele krediettoegang is voor ons essentieel

Van Milaan tot Sao Paulo en van Lissabon tot Guangzhou: sommige Belgische bedrijven zijn écht in alle hoeken van de wereld actief. Ze doen voor hun internationale expansie almaar vaker een beroep op factoring, een bijzonder soepele financieringsvorm.Een kleine quizvraag om mee te openen: welk groot...

links.buttons.story

Uw data. Altijd bij de hand en steeds online bereikbaar.

Via onze online applicaties ‘Copiloot’ en ‘Speedata’ kan u alle informatie bekijken die deel uitmaakt van uw factoringovereenkomst. U kan via deze website: kredietlimieten aanvragen, de situatie van uw factorrekening raadplegen, uw openstaande debiteurensaldi consulteren, facturen en creditnota’s doorsturen, financieringsaanvragen doen. Al de informatie wordt continu geüpdatet waardoor u waardevolle tijd uitspaart.

SPEEDATA COPILOOT CLIENTMANAGER
Factoring

Andere websites

×

Login

×